milan034
Junior

Van mreže
Pol: 
|
 |
« poslato: Септембар 19, 2010, 03:21:42 » |
|
Da li je neko , i na koji nacin koristio mast , jazavca, ili zeca kao alternativni lek?? Na internetu se pojavljuju razne price ,  ,,.... interesuju me vasa saznanja i iskustva  Pa raspalite po tastaturama..
|
|
|
Sačuvana
|
...e tako se to radi , kratko ali j***tacno
|
|
|
milan034
Junior

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Новембар 03, 2010, 08:20:39 » |
|
130 pregleda i jos ni jednog komentara?  ? Da li da to razumem kao da niko nikada nije koristio neke od ovih masti kao lek ?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mladjan lovac
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Новембар 03, 2010, 08:47:59 » |
|
Moj burazer je kao mali imao problema sa bronhitisom i kad ga uhvati haos,ne moze da dise!Imali smo zecije salo i majka je obavezno stavljala zecije salo na krpu i kao oblogu na grudi.Istovremeno je i pio lekove ali znam da kad mu bude lose prvo je trazio oblogu,valjda je osecao da mu ona pomaze.Kasnije je poceo da jede(pije) prepelicja jaja,nekih 300 komada,nestao je bronhitis,a burazer je izrastao u stenu od coveka. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milan034
Junior

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Новембар 03, 2010, 08:51:18 » |
|
 Konacno da neko i u ovoj temi da svoje iskustvo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
NeLe001
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Новембар 03, 2010, 10:23:10 » |
|
Користио зечије сало 100 пута.  Нема ништа боље од тога када се убодеш на трн или се забоде нека цепка. Значи кад не може игла да ишчачка, само облогу са зечијим салом и полако ће га извући. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milan034
Junior

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Март 01, 2011, 07:45:06 » |
|
Jos jedno saznanje... Četvorica muškaraca koja su imala problema sa hemoroidima (šuljevima)su koristila mast od jazavca, i svi su se ratosiljali ovog problema..... kazu da je bukvalno njihov problem rešen 4-5 dana.. idemo u novija saznanja..... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kucajac
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Април 24, 2011, 07:55:42 » |
|
Ja sam sad video temu. Koristio sam vise puta jazaviciju mast za uganuca i bolove u ledjima i nemam reci hvale.2-3 dana i ko nov..Supruga nije verovala u blaggotvornost masti dok se nije licno uverila.Poslednjih nekoliko godina imam obavezno po malo u frizideru za nedaj boze. A i zecija mast za rane i trnove je odlicna.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gizmo
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Мај 22, 2011, 11:41:15 » |
|
Ja sam mnogo slušao o tim narodnim lekovima : zečije salo mast od jazavca i divlje mačke , a kako se to sve sprema pa ako kada budem imao prilike da koristim ( nedao bog ) da znam kako se sprema . 
|
|
|
Sačuvana
|
Što misliš ne govori,što govoriš ne piši , što pišeš ne potpisuj, kad potpišeš ZA**** SI SE 
|
|
|
milan034
Junior

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 07, 2011, 07:31:12 » |
|
Nema tu kako se sprema..... Jednostavno se odere jazavac, odvojis masno tkivo, iseckas ga na kockice i topis dok se ne istopi. Ocedis cvarke i procedis mast....kao sa svinjskom. Cuvaj u frizideru .... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kolelok
Početnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 08, 2011, 01:44:08 » |
|
a čvarci ?
|
|
|
Sačuvana
|
u sreću se uzda lud a pametan ...
|
|
|
milan034
Junior

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 08, 2011, 10:31:32 » |
|
Cvarci , zna se..... kad pomocnika u lovu zaboli grlo od glasnog kivcanja u lovu , 2 cvarka za pojesti i sutra ko nov.... Ako nekom treba mast, moze me kontaktirati na 0643036242.... nego da ne skrecemo sa teme .... VASA ISKUSTVA u lecenju ovom sa ovom masti. Definitivno je ustanovljeno da leci hemoroide(suljeve), bronhitis , astmu, iskasljavanje , traumatske probleme...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milan034
Junior

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 03, 2012, 01:15:01 » |
|
Da malo osvezimo temu .... ako nekom treba mast od jazavca .... 0643036242
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milan034
Junior

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 21, 2013, 06:41:52 » |
|
Ima li jos ko kakva iskustva.. dobra ili losa??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivan Futice
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Новембар 23, 2013, 12:07:51 » |
|
Dali ta mast tj. jazavicja ima uticaja na reumatske tegobe voleo bi da cujem. Hvala. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Trnovac
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Новембар 29, 2013, 06:47:48 » |
|
Evo kolege moje iskustvo sa mastom od jazavca. Kao prvo meso mu je extra,odgovorno tvrdim,ma kakva teletina. Pre jedno dve godine ja sam jedva gutao od bolova u grlu,jedva,boli nema života,kad kod lekara a on kaže nekakva gnojeva angina ili tako nekako ,ne zamerite kolege lovci koji ste lekari,doktor meni predloži inekcije i to 2x dnevno,ma kakvi bre inekcije,okrenem se i odem. Uveče sam u lonče rastopio jazavičju mast i komovu rakiju i to privio na grlo i celi vrat. Ujutru ništa ,ko rukom odnešeno. Meni je pomoglo,ali nisam siguran dal mast ili pentraxil 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|