Restorani lovacke kuhinje

<< < (4/7) > >>

majer:
Citat: nesahanter  Децембар 18, 2008, 09:43:40

U Beugradu , na Adi Huji postoji izuzetan restoran "CARSKA OHOTA " , vredi videti....

Jel samo izuzetan na oko ili je i klopa dobra

Marko:
Znam za restoran,
Na oko je savrsen, al takodje znam da je pre par eseci promenio vlasnika pa nisam siguran dal su I trofeeji koji su cinili ambijent otisli? A I kuvari su se mozda promenili!

acalovac:
Beogradjaniii ...(sto bi rekli u RODAMA) jeste li bili kod Stoje i Vuleta?

von Maksimilian:
Citat: marko  Октобар 31, 2008, 08:49:31

druze, Joska je drzao LAV u Zemunu, al to je batalio pre par godina. Zadnje sto ja znam drzao je POD LIPOM u B REVOLUCIJE.


Zar ,,Pod lipom,, nije kod gradića Pejtona na raskrsnici sa Maksima Gorkog?

Kao zaposleni čukaričanin preporučujem restoran ,,NS,, u Rupčinama gazde Neše Tamnavca u blizini je i Orahov hlad kao i  Kod Cara blizu terena FK Žarkova pa u tom trouglu me možete pronaći od prvih temperatura iznad 21 stepen. Inače NS ima najveću porciju na Čukarici a možda i šire... :) Takodje ako vas put nanese u Sindjelićevu ulicu svratite do Vrnjačke banje klopa je domaća od sarmica u vinovom listu i zelju do nekih gotovo zaboravljenih jela od plavog patlidžana, jagnjeće sarmice u maramici ...i u svim ovim restoranima sem u Orahovom hladu se kuva Lovački gulaš jednim danom. Ako neko voli ribu u Ostružnici kod stare Djumurhane (carinarnice) gde je Vuk Karadžić bio carinik i gde je zapalio sa dukatima u Austriju ima dobra riba :) pa ko voli... :buba:

Marko:
U pomenutoj Basti bi dodao jos I spanac sa fasiranom sniclom!

Sto se predlozenog trougla tice - u potpunosti se slazem! Gurmanski!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana