Isuzu na sajmu lova i ribolova u Novom Sadu

0
499

Na predstojećem 49. međunarodnom sajmu lova, ribolova i sporta (LORIST 2016), firma Trio Motors, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, predstaviće pik-ap modele D-MAX, posebno namenjene lovcima, ribolovcima, ali i svima onima željnim pravih terenskih avantura.

Posetioci sajma će moći da vide dva Isuzu D-MAX Crew Cab 4WD modela, od kojih je jedan u „Expedition Truck“ izdanju, sa Planet paketom opreme i dodatno povišenim odstojanjem od zemlje. Ovaj model nastavlja stopama svog prethodnika – prvobitnog „Mad MAX“ Monstera, prikazanog na Salonu automobila u Beogradu, a kasnije i na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Drugi D-MAX model, „Urban Monster“, namenjen je nešto manje ekstremnim avanturama – dolazi u najvišem Quasar paketu opreme, sa automatskim menjačem, ali i bogatom dodatnom opremom, koju će naročito ceniti lovci. Između ostalog, opremljen je i vitlom, roll-barom, a tu je i „snorkel“ cev, za savladavanje vodenih prepreka čija dubina prelazi visinu motorskog prostora.

Izlagač je za LORIST 2016 obezbedio i sniženje cena, sa popustima i do 3.000 evra, specijalne uslove lizing finansiranja, sa kamatnom stopom od 2,99%, kao i bogat lager vozila, dostupnih u veoma kratkom roku, sa omogućenom test vožnjom za potencijalne kupce.

Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta u Novom Sadu održava se od 28. septembra do 2. oktobra 2016. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here