MEOPTA – MEOPRO 4.5-14X44

0
422

MEOPTA - MEOPRO 4.5-14X44Novo od Meopte,  MeoPro 4.5-14×44 optički nišan savršen za srednje i dalekometno gađanje.

MeoPro 4.5-14×44 novi je optički nišan jedinstvene Meoptine MeoPro serije. Napravljen je kako bi omogućio odlično i precizno gađanje na srednje i veće udaljenosti u lovu.

Odgovarajuće paralakse kupola podešuju se sa cca 30 metara do beskonačnosti ciljanja na terenu ili streljani. Opički  nišan savršen je za lov na spoljnim  i preglednim terenima, a posebno planinskim.

Važne odlike koje su uključene uz ovaj optički  nišan omogućavaju  vam njegovo savršeno i jednostavno korišćenje.

MeoBright – vlasnička su jonska  sočiva koja su višeslojno premazane na svim  spoljnim površinama. Razvijen od strane Meopte, MeoBright sistem je koji sa svojom tehnologijom eliminiše blještanje i odsjaje i omogućava prenos svetlosti na  sočiva i do 99.8% .

MeoShield – sistem je ionskog premaza koji štiti vanjske površine leća i poboljšava otpornost na ogrebotine i njihovo trošenje u ekstremnim uslovima. Takođe MeoShield zadovoljava sve vojne specifikacije za izdržljivost i spoljnu tvrdoću.

MeoTrak II – precizan je sistem za kontrolu i podešenje elevacije, odnosno udaljenosti i uticaja vetra. Ručno nameštanje sistema omogućava  preciznost optičkog nišana i do 1/4 MOA (0,7cm / 100m) po kliku sa vrhunskim ponavljanjem, neuporedivoj mogućnosti praćenja i savršenoj tačnosti. Taktilni, tj. osetni i zvučni klikovi daju pozitivan osećaj za tačno nameštanje na nulu i prilagodljivost na terenu.

MeoQuick – sistem je brzog fokusiranja okulara koji vrlo brzo donosi vašu metu u oštri cilj fokusa i pruža dodatno prilagođavanje  dioptrije na širi raspon vizualnih izmena oštrine slike.

Svi optički nišani, pa tako i MeoPro 4.5-14×44 100% su vodootporni te su potpuno zaštićeni od vlage, kiše i snega. Takođe 100% garantovano izdržavaju udarce i povratne trzaje većih kalibara.

Ovaj optički  nišan dolazi u kombinacijama sa končanicama: ZPlex, McWhorter, BDC, 4.

Meoptu prodaje Capriolo, Bačka Topola

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here