Novi Sad: 49. međunarodni SAJAM LOVA, RIBOLOVA i SPORTA

0
1452

Sajam se otvara 28.9 i traje do 2.10.2016 godine

lorist-sajam-novi-sad-3Početak jeseni na Novosadskom sajmu, skoro pola veka, rezervisan je za Sajmove „Lorist“. Na Sajam lova, ribolova i sporta dolaze lovci i ribolovci iz celog regiona i uz razgledanje noviteta, obnavljaju i dopunjuju svoje kolekcije, pribor i opremu. Ujedno, ta priredba je i mesto susreta za sve zaljubljenike u prirodu i sport. Zajedno sa sajmovima posvećenim šumarstvu, hortikulturi i ekologiji pruža vrhunski doživljaj za publiku i među najuglednijim je Regionu.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a oni koji dolaze u okviru kolektivnih poseta ulaz plaćaju 200 dinara. Subota, 1. oktobar je Porodični dan, što znači da će na Sajam cela porodica, roditelji s decom do 16 godina, moći da uđe kupovinom jedne ulaznice za 300 dinara.
Novina ove godine je besplatan ulazak za osnovce organizovan u petak, 30. septembra i nedelju, 2. oktobra, a povodom Sajma sporta.
Tokom ta dva dana učenici će prolaziti kroz Aulu uz pokazivanje đačke knjižice

Za posetioce sa kupljenim ulaznicama Novosadski sajam je organizovao Poklon igru, u saradnji sa izlagačima na svim sajmovima u prvom jesenjem terminu. Najsrećniji će imati priliku da dobiju turističke aranžmane, ali i opremu za lov i ribolov. Kutija za ubacivanje kupona biće vidno obeležena u Hali „Master”.

Vojvodina šume će darovati sadnice dekorativnih vrsta, a pripremaju i nagrade za decu. Srbijašume će pokloniti kratak odmor na Kopaoniku, Top Gun komplet lokera – patke…
Među najavljenim darodavcima su i Capriolo, DDA – Komerc, Trofej Comerce, Grof MBM, Snajper, Swarovski optik…
Konačan spisak poklona biće poznat uoči početka sajmova, 28. septembra.
Izvlačenja imena dobitnika nagrada će biti organizovana svakodnevno, od 17 časova. Dobitnici glavnih nagrada će se znati u subotu, 1. oktobra, u 18 časova, dok će poklona biti i za posetioce sajmova u nedelju, 2. oktobra, u 14 časova.

Radno vreme sajmova će biti od 10 do 19 časova.

J.T.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here