Održan Kup Novosadskog sajma u lovnom streljaštvu

0
113

ns-sajam-znakPovodom održavanja sajamskih manifestacija ,,Lorist 2016” u Novom Sadu u Novosadskom sajmu Lovačko udruženje ,,Jarebica” u Futogu uspešno je organizovalo Kup novosadskog sajma u gađanju glinenih golubova po šesnaesti put uzastopno. Takmičenje je održano na strelištu ,,Jarebica” u Futogu 02.10.2016. uz 114 strelaca.

Nakon fer i sportskog nadmetanja i play off-a u samom finišu dobijeni su ekipni i pojedinačni pobednici. Prvo mesto u ekipnoj konkurenciji i pehar Novosadskog sajma osvojila je ekipa iz Nikinaca, drugo mesto i pehar osvojila je ekipa Čenej a treća je ekipa domaćina L.U. ,,Jarebica” kojima je takođe pripao pehar.

U pojedinačnoj konkurenciji nakon finalne serije po principu ,,metak-golub” od šest plasiranih strelaca poredak je bio sledeći. Prvo mesto zlatnu medalju i prelazni pehar Novosadskog sajma za 2016. godinu osvojio je Ilić Radoslav iz Kuzmina, drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Fabri Miško iz Slankamenačkih Vinograda a treće mesto i bronzanu medalju osvojio je Vojnović Boško iz Nikinaca.

Futožani su se i ove godine pokazali kao dobri domaćini sposobni da organizuju ovako masovno takmičenje a druženje je potrajalo do kasnih popodnevnih sati uz pozdrav na rastanku ,,Vidimo se na takmičenju za vreme sajma 2017. godine”.

Dejan Milkov

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY