Olovo: VELIKO GOSTOPRIMSTVO I LOV ZA LOVCE IZ INĐIJE

0
89

Lovačko udruženje ,, Fazan“ iz Indjije je dobilo poziv od pobratima iz L.D. ,,TETRIJEB“ Olova  za gostinski lov na divlje svinje koji ce se održati dana 28. januara 2018. godine. I taj poziv bio je dovoljan da se grupa indjijskih lovaca uputi put Olova. Kod pobratima u Olovo stigli su 27. januara gdesu ih  u prostorijama 

 

L.D.”Tetrijeb”Olovo dočekali  predsednik Izet Smajić, predsednik stručne službe Enez Kopić, sekretar društva Aziz Kamenjašević i predsednik skupštine društva Isak Gurda. Ugodan i prijatan smeštaj su dobili  u selu Gurdići gde je domaćin bio Isak  i Admir Gurda.

Lov je izveden na sledećim lovnim terenima : Jelik, Zeleni Vir, Pridvorica, Stupni Do, Krušćanje, Perizov Gaj i Ponor.

U lovu je učestvovalo ukupno 97 lovaca. Lovila se divlja svinja i predatori. Tog dana je odstreljeno šest divljih svinja a članovi lovackog udruzenja ,,Fazan“ iz Indjije su bili u prilici da vide divljac i uživaju u netaknutoj prirodi  ovih lepih terena ali je samo sreću iz Indjije toga dana imao  presednik udruženja iz Indjije   koji je odstrelio nazime.

Lov je organizovan u čast  pobratima lovačkog udruženja ,,Fazan“ iz Inđije a pored pobratima iz Indjije bilo je gostiju iz  ostalih mesta u BiH, lijaš, Sarajevo,Tuzla, Srebrenik, Živimice, Gradačac i Trnovo.

Lorist press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here