Otvoren novi Jaguar Land Rover centar u Srbiji

0
233

U Beogradu je počeo sa radom novi prodajno-servisni centar dve prestižne britanske automobilske marke.

(Foto Video Studio)
(Foto Video Studio)

Najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za Jaguar i Land Rover vozila, svečano je otvoren na Zrenjaninskom putu, na površini 11.000 kvadratnih metara.

Kako kažu u kompaniji British Motors, objekat je izgrađen po poslednjim standardima Jaguar Land Rover grupe i prema projektu koji je napravljen u Velikoj Britaniji. Uoženo je više miliona evra a u njemu će raditi 50 zaposlenih koji su prošli strogu selekciju i obuku u Velikoj Britaniji i ostalim Jaguar Land Rover trening centrima.

(Foto Video Studio)
(Foto Video Studio)

British Motors centar za Jaguar i Land Rover biće biti prvi i najveći u ovom delu Evrope, a u narednih godinu dana planirano je otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji. Očekuje se da će u prvoj fiskalnoj godini (do 31.03.2017.) u Srbiji biti prodato 150 vozila oba brenda.

Posetioci i zainteresovani kupci moći će u novom salonu da vidi aktuelne modele Jaguara (XE, XF, XJ, F-Pace i F-Type) i Land Rovera (Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Range Rover).

(Foto Video Studio)
(Foto Video Studio)

Na svečanom otvaranju centra, zvanicama su se obratili predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, ambasador Velike Britanije u Srbiji, Denis Kif, regionalni menadžer prodaje Jaguar Land Rover grupe, Erik Plos, i generalni direktor kompanije British Motors, Ostoja Mijailović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here