Šta nas očekuje na Sajmu automobila u Beogradu

0
387

Sajam automobila u Beogradu održaće se od 24. marta do 2. aprila, a evo šta nas tamo sve očekuje.

Šta nas očekuje na Sajmu automobila u Beogradu

Međunarodni salon automobila, 53. po redu, okupiće ove godine od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu više od 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika i distributera svih automobilskih brendova iz tridesetak zemalja sveta, koji posluju na našem tržištu.

Uporedo sa Salonom automobila biće održan i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme „Motopassion“, saopštio je Beogradski sajam.

Na ovoj manifestaciji će takođe biti predstavljena najraznovrsnija paleta performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da na najbolji mogući način razreše dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog automobila.

Pored premium ekskluziva i novih modela, i ovog puta će počasno mesto pripasti modelima sa alternativnim pogonskim rešenjima i uopšte primenjenim najnovijim tehnologijama.

Tako su, na primer, uz akcenat na izuzetnom napretku u sektoru električnih motora, iz BMW-a su najavili predstavljanje čak dva svoja takva modela, „i3“ i „i8“.

Po tradiciji, najekskluzivniji deo ovog svetskog automobilskog događaja iz kalendara OICA pripada premijerama, pogotovo onima iz premium segmenta.

S obzirom na to da se neposredno pred početak Beogradskog salona automobila završava onaj legendarni u Ženevi, te da se i prve svetske postpremijere očekuju upravo na Beogradskom sajmu, sva moguća iznenađenja su više nego očekivana.

U takvom svetlu, velikim sajamskim izlagačima će se, pored ostalih, ove godine prvi put priključiti i novi uvoznik, kompanija „Britiš motors“ sa prestižnim „Jaguarovim“ i „Rendž roverovim“ programom.

Na sajmu „Motopassion“, ljubitelji dvotočkaša će moći da uživaju u bogatoj ponudi motocikala sa svih meridijana.

Pored brojnih premijera i novih modela kvadova, odnosno ATV vozila, skutera i opreme za vozila i vozače, posetiocima će biti ponuđen i svojevrstan ekskluzivni bonus – znatno širi izbor proizvođača bicikala i neuporedivo veći i izdvojen izložbeni prostor (hale 7, 8 i 9), koji odgovara povećanom interesovanju i izlagača i posetilaca.

Goste i javnost očekuje izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja, kao što su izbor „automobila godine“ u različitim kategorijama, „eko automobila“, izbor za miss, „Family day“ i druge manifestacije, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here