2 C
Novi Sad
23-1-2018
Naslovna AUTOMOBILI I TERENCI Terenci Terenci: Osam veličanstvenih

Terenci: Osam veličanstvenih

0
470

8 najboljih luksuznih terenaca

BMW X5

Ako ste u potrazi za luksuznim automobilom koji nudi malo više visine i prostora, ovo je pravi članak za vas! Dok god velike limuzine još uvek imaju svoje mesto na tržištu, luksuzni terenci ponudili su još veće i prostranije alternative jer ipak, tko ne bi žrtvovao koju kintu više za udobna kožna sedišta i više prostora?

Donosimo vam 8 luksuznih terenaca u kojima ćete se osećati ugodno, a ujedno nećete morati brinuti vozite li po betonu, pesku ili šljunku.

1. Porsche Cayenne

Porsche Cayenne
Porsche Cayenne

Kada je Porsche prvi put otkrio Cayenne, to je bio najbolji poslovni potez za firmu. Cayenne je uspeo brand Porsche raširiti po celom svetu. Cayenne izgleda zadivljujuće.  Ujedno je vrlo udoban, širok, visok, ima puno prostora, brz je i savršen za putovanja, čak i za decu. Porsche Cayenne pravi je porodični auto, a cena mu je oko 49,600 $.

2. Audi Q7

Audi Q7
Audi Q7

Q7 je Audijev prvenac na SUV tržištu i iako je treći red sedišta navodno tesan, automobil ima dobro osmišljen interijer i stabilnost pri velikim brzinama. Jako je udoban i dobar za putovanja. Cena mu je oko 46.800 $.

3. Mercedes-Benz GL

Mercedes Benz GL
Mercedes Benz GL

Skuplji od Audija ili Porschea, Mercedes GL nudi svu profinjenost što i očekujete od Mercedes Benza, ali u znatno većem pakovanju. Zanimljivo je da je osnovna cena za dizel varijantu 62,400 $ – što je vrlo impresivna brojka za bilo koje vozilo ove veličine.

4. Cadillac Escalade

Cadillac Escalade
Cadillac Escalade

Cadillac Escalade je vrlo verovatno najpoznatiji primer luksuznog SUV-a. Uz početnu cenu od 63.800 $, Escalade dolazi s prilično opsežnim popisom standardne opreme i General Motorsom koji je moćan –  6,2 litra V8.

5. BMW X5

BMW X5
BMW X5

Još jedan nemački luksuzni SUV: BMW X5. Dostupan s raznim ukrasima i dodacima, početna cena mu je 47.500 $, a nudi luksuznu i udobnu unutrašnjost, ogroman popis raznih karakteristika kao i stabilnost pri visokim brzinama – naizgled zajedničku odliku za automobile nemačke proizvodnje.

6. Lexus LX

Lexus LX
Lexus LX

Lexus LX je udoban i prostran SUV čiji su temelji bazirani na Toyotinim terencima. To znači da je LX je vrlo sposoban za off-road, ali ako ne koristite tu mogućnost, teško je opravdati kupovinu kad ima i puno štedljivijih izbora. LX počinje s uzvišenom cenom od 81.530 $.

7. Land Rover Range Rover

Land Rover Range Rover
Land Rover Range Rover

Kad smo već kod off-road terenaca, ovdje je Land Roverov Range Rover. Nudi verovatno najvažniji aspekt luksuznog SUV-a: lepu unutrašnjost. Interijer je „veličanstveni“. Osnovni model se vrti oko $ 82,650, a turbo verzija od oko 99.100 $

8. Infiniti JX

Infiniti JX
Infiniti JX

Iako Infiniti JX nema mogućnost V8, on poseduje sve prave note za luksuzni terenac: jednostavan pristup prostranom trećem redu, visoko-tehnološku sigurnost, udobnost i kvalitetnu vožnju. Infiniti je savršeno sposoban da zadovolji sve vaše potrebe za udobnošću, a cena mu je oko 42,650 $

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here