Lorist: Izvinjavamo se javno kolegama sa portala “Srbijalov”

1
2342

Lorist logo

 

 

 

 

Juče, 21.7.2016 godine na ovom portalu objavili smo vest pod naslovom “Orka poziva lovce na saradnju”. Tekst je objavio na FB Goran Barać, sekretar Lovačkog udruženja u Leposaviću. Mi smo taj tekst skinuli sa FB a koji je objavljen na njegovom profilu, https://www.facebook.com/goran.barac.9/posts/1114801421941961. U neznanju da to nije njegov tekst (Goran Barać je dugogodišnji prijatelj naše redakcije) nego da ga je “skinuo” sa portala “Srbijalov”, jer to nije ni pisalo u njegovoj objavi na FB, mi smo ga ovde pustili sa njegovim potpisom. I naravno napravili grešku.

Sporni tekst smo obrisali i uklonili a autoru i kolegama na portalu Srbijalov se duboko izvinjavamo zbog učinjenog propusta. Nadamo će da će naše izvinjenje naići na odobravanje kolega na portalu “Srbijalov”.

Jeremija Trifunović

1 KOMENTAR

  1. Sporan ili ne; više ili manje važno! Pomenuti tekst prevazilazi po svom značaju čak i pitanje autorstva objavljene informacije! Suština je kako rešiti problem pasa i mačaka lutalica u lovištu! A izvor tog problema nisu lovci i korisnici lovišta, naprotiv psi i mačke lutalice su velike štetočine u lovištima! To je u prvom redu komunalni i veterinarski problem nastao neodgovarajućim zakonskim rešenjima i još manje odgovarajućim rešenjima na terenu i to na prostoru van lovišta. Da li taj problem mogu rešiti NVO – teško?! Kako stoje stvari lovci po svemu sudeći još manje! Svi bi da pišu strategije, a nigde operativnih rešenja!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here