Srbobran: Okrugli sto za za stručnjake u lovstvu

1
173

Lovačko udruženje „Fazan“ Srbobran organizuje  stručno druženje- okrugli sto u Srbobranu za PREDSTAVNIKE LU (do 3 lica).
Aktivno učešće i polemike se predviđaju uz uključenje predstavnika LU koji bi se svojim pitanjima i znanjem maksimalno uključili u rad ovog skupa sa svojim predlozima i iskustvima (posle svakog završetka predavanja predavača).
Predlog i plan održavanja susreta je planiran za 8.04.2017.godine u prostorijama LU „Fazan Srbobran“ u Srbobranu, ul. Karađorđeva br. 5 sa početkom u 10 časova (subota). Teme i predavači su sledeći:
1.Gazdovanje srnećem divljači u Vojvodini (dipl.ing. Milenko ZEREMSKI),
2.Lovni turizam i lovni potencijali u Vojvodini (Dr. Zoran RISTIĆ, red.prof.),
3.Značaj preventive u održavanju zdravstvenog stanja divljači u našim lovištima (Dr. veterinarskih nauka Miloš KAPETANOV),
4.Informisanje u lovstvu (dipl.ing. šumarstva Jeremija TRIFUNOVIĆ),
5.Evidencija članova LU, evidencija odstreljene divljači, izračunavanje trofejnih vrednosti srndaća primenom računarskih programa, slanje podataka internetom i dr. (Mr. poslovne komunikacije Ištvan FENJVEŠI) /primer Srbobran-a, kako se to radi uz pomoć savremene IT opreme/
Izlaganje po predavaču neće trajati duže od 20-25 minuta (preko projektora).
Na ovaj seminar pored predstavnika LU pozvani su i studenti prof. Z.Ristića.
Ovim putem Vas molimo da najkasnije do 7.04.2017. godine javite Vaše učešće na ovom lovačkom, edukativnom događaju, sekretaru LU “Fazan Srbobran” Vladimiru Šarčev na broj telefona 060/6-123-156 ili mejl adresu: lu_fazan@stcable.net i/ili vsarcev@gmail.com To možete učiniti u ime Vašeg LU sa bilo koje mejl adrese Vašeg člana, sa imenima učesnika i funkcijama koje obavljaju u udruženju.

Učešće na seminaru je besplatno.

 

1 COMMENT

  1. Ovo je dobra prilika da učesnici skupa donesu zajedničke zaključke koji bi ukazivali na probleme u lovstvu Srbije, a čini mi se da ih ima, te ih kao takve prezentuju široj javnosti.
    Ako smo nemoćni da neke stvari promenimo, bar moramo na njih javno ukazivati.

LEAVE A REPLY